Lean

Lean

Lean on käytännön johtamista, päivittäisen työn selkeyttämistä sekä ihmisten innostamista ideointiin ja jatkuvaan parantamiseen.

Lean on johtamismenetelmä, jonka avulla sitoutetaan työntekijöitä ja saadaan aikaan parannuksia pienillä arjen oivalluksilla.  Se perustuu viiteen perusperiaatteeseen, joiden työstämiseen on olemassa yksinkertaisia työkaluja. Leanin avulla postetaan hukkaa, vähennetään työtä ja lisätään tuloja. 

Lean on erityisesti käytännön johtamista, päivittäisen työn selkeyttämistä sekä ihmisten innostamista ideointiin ja jatkuvaan parantamiseen. Leanissa tarkastellaan tekemisiä ja prosesseja ihmisten, tuotannon ja talouden näkökulmista. Taustalla on yritykselle pohdittu suurempi tavoite, jota kohti kasvetaan. 

ProAgrian Lean-asiantuntijoilta saat käytännön neuvoja, keskusteluapua ja sparrausta yritystoiminnallesi. Saat tukea tavoitteiden asettamiseen, pullokaulojen purkamiseen ja tulosten parantamiseen. Halutessasi saat käyttöön asiantuntijatiimin, joka koostuu esimerkiksi johtamisen, talouden ja tuotannon asiantuntijasta. ProAgrian Lean-palveluiden valikoimaan kuuluvat mm. pienryhmät, viikkopalaverit, SOP-työohjeet, johtamisprofiili, KPI-Avain ja arvovirtakuvaukset. Tutustu alla Lean-palveluihimme. 

Tutustu ja osta verkkokaupastamme Lean maataloudessa -kirja (julkaistu 2018). 

ProAgrian kaikki Lean-asiantuntijat löydät täältä. 

Aihe liittyy myös näihin

  • Johtaminen

    Ota strategista suuntaa ja tavoitteita talousajattelun rinnalle.

Jaa

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.