Maa- ja kotitalousnaiset

Maa- ja kotitalousnaiset

Asiantuntevaa neuvontaa, aktiivista järjestötoimintaa

Maa- ja kotitalousnaiset tarjoaa kotitalous-, yritys- ja maisemanhoidon asiantuntijapalveluja sekä monimuotoista järjestötoimintaa. Maa- ja kotitalousnaisten piirikeskukset toimivat osana ProAgria keskuksia.
 

Asiantuntevaa neuvontaa

 
Maa- ja kotitalousnaisten asiantuntijat järjestävät erilaisia ruokakursseja ja -luentoja, tietoiskuja sekä tapahtumia ruuan valmistuksesta, ruokatietoudesta sekä arjen taidoista. 
 
Maisemanhoidon asiantuntijat tekevät erilaisia maisemasuunnitelmia ja -kartoituksia niin tiloille, kylille, kunnille kuin laajemmille alueille. Suunnitelmien toteuttamiseksi tehdään käytännönläheiset ohjeet ja annetaan tietoa eri rahoitusmahdollisuuksista.
 
Yritysneuvonnan asiantuntija tarjoavat yrityksen perustamiseen, liiketoiminnan ja laadun kehittämiseen liittyviä suunnittelu- ja neuvontapalveluja. Maa- ja kotitalousnaiset tuntevat erityisesti matkailu- ja ruokapalvelu-, hyvinvointi- ja hoivapalvelu-, luonnontuote - ja elintarviketoimialan.  Osaamisemme ytimessä on myös paikallinen ruokakulttuuri. 
 

Aktiivista järjestötoimintaa

 
Maa- ja kotitalousnaiset on lähes 30 000 jäsenllään yksi maan suurimmista naisjärjestöistä. Aktiivinen naisten verkosto tarjoaa monimuotoista järjestötoimintaa - erilaisia kursseja, retkiä ja tapahtumia, joista jäsenet saavat iloa ja mukavaa yhdessä tekemistä. Jokainen on tervetullut mukaan! Jäsenet toimivat paikallisyhdistyksissä ympäri Suomen.
 
Maa- ja kotitalousnaisten Keskus on järjestön valtakunnallinen keskusjärjestö, joka toimii Helsingin Kalasatamassa.
 

Jaa

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.