Ohjelmistot

Ohjelmistot

Tarjoamme ohjelmia helpottamaan tuotantosi suunnittelua, kirjanpitoa ja talouden hallintaa.

Minun Maatilani -nautaohjelmisto on nautatiloille tarkoitettu ohjelmistoratkaisu. Minun Maatilani -ohjelmisto koostuu moduuleista, joista voit koota juuri sinun tuotantosuuntasi tarpeisiin sopivan tuotepaketin.

Uudistunut Wisu-viljelysuunnitteluohjelma tarjoaa monipuolisen, helppokäyttöisen ja selkeän ohjelmakokonaisuuden viljelysuunnitteluun ja lohkokirjanpitoon.  Wisun avulla teet helposti viljelysuunnitelman sekä ylläpidät lohkokohtaiset muistiinpanot. Palveluun sisältyy karttapalvelu.  Lisäpalveluna WisuEnnuste sekä uutena täsmäviljelyominaisuudet. Wisu on osa Minun Maatilani -ohjelmistoja. 

Minun Maatilani Poimuri on ohjelma sadon ja työn seurantaan puutarha- ja marjatiloille. Sillä voit helposti seurata ja tallentaa kerättyjä kasvi- ja marjamääriä kasvulohkoittain, kasvilajeittain tai lajikkeittain. Myös työnmtekijäkohtainen tallennus onnistuu. Poimuri on osa Minun Maatilani Wisu -ohjelmistoja.

MobiWisu on laajennus Wisu-ohjelmistoon. MobiWisu toimii älypuhelimen ja tabletin selaimella. MobiWisulla tarkistat viljelysuunnitelmasi tiedot ja tallennat viljelymuistiinpanot lohkokirjanpitoon peltotöiden lomassa.

WebWakka -talousohjelmisto on suunniteltu erityisesti maatilojen taloushallintoa varten. WebWakka sopii niin pienille kuin suurillekin maatiloille tuotantosuunnasta riippumatta. Sopii myös maatalousyhtymille. WebWakka on helppokäyttöinen kirjanpidon ja taloushallinnon ohjelma, joka sopii niin oman taloushallinnon aloittamista suunnitteleville kuin myös kauemmin taloushallinnon parissa toimineille. WebWakka -talousohjelman avulla ylläpidät kirjanpidon ja saat asiakirjat maatalouden verotilinpäätöstä varten. 

WebWakka Pro on tarkoitettu erityisesti asiakkaille, jotka hoitavat maa- ja metsätalouskirjanpidon lisäksi myös yrityksen muun taloushallinnon. 

WakkaKuitti on mobiilisovellus, jolla kuvaat ja lähetät kuittisi helposti kirjanpitoon. Ohjelmassa voit helposti tiliöidä kuitin kirjanpitoon. Soveltuu WebWakan käyttäjille ja kirjanpitonsa ulkoistaneelle. Sovellus on ladattavissa Android- ja iPhone-puhelimiin. 

WebLammas on lammastilojen ja niiden tuotosseurannan tarpeisiin kehitetty ohjelma. WebLampaan avulla ylläpidät eläinrekisterin ja tuotosseurannan tietoja. Palvelua on helppo käyttää ja se sopii kaikille lammastiloille.

WebVuohi on vuohitiloille suunnattu tilan eläinten eläinrekisterin tapahtumien kirjaamiseen sekä eläinten sukutietojen tallennukseen tarkoitettu ohjelma. Ohjelma soveltuu ammattikäyttöön. 

Minun Maatilani -ohjelmistoja tuottava Mtech Digital Solutions on biotalouteen erikoistunut ohjelmistojen ja digitaalisten ratkaisujen toimittaja. Yrityksellä on pitkäaikainen kokemus maatalousalan jalostus- ja neuvontaorganisaatioiden sekä maanviljelijöiden verkkopalvelujen ja ICT-ratkaisujen toimittajana. Mtech Digital Solutions on entinen ProAgria Maatalouden Laskentakeskus. 

 

Kaikki maatilaohjelmistoja koskeva sisältö löytyy osoitteesta www.minunmaatilani.fi   (ent. www.mtech.fi)

Ohjelmistotuki palveluksessasi

Asiantunteva ja ystävällinen ohjelmistotukemme palvelee sinua puhelimitse ja sähköisesti

puh 09 8566 5959

www.mtech.fi/tuki

tuki@mtech.fi

Tilaukset:

puh 09 8566 5900

https://www.minunmaatilani.fi/tilaa-ja-ota-yhteytta/ota-yhteytta/

 

Aihe liittyy myös näihin

  • Verkkopalvelut

    Verkkopalveluista löydät ajantasaisia ja helppokäyttöisiä työvälineitä tuotantosi suunnitteluun sekä tulostesi tarkasteluun ja seurantaan.

Jaa

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.